Blogger Backgrounds

Tuesday, March 24, 2015

Sabar menunggu.


Assalamualaikum.

Wohoo, everyday aku dok check email. Hahaha, kot kot orang panggil peg temuduga kan. Hmm, 
sabaq sabaq ! ada rezeki ada laa email suruh p temuduga. HAHA, teruskan berdoa.
Sejak p tengok LIMA15 nih, kian menjadi jadi aku nih. KELOPOQ ! ahaha
bukan sebab apa. Aku minat bab bab tentera nih. Depa kemaih, displin. Uniform depa kemaih.
Haihh, teringin nak sarung uniform navy aihh. ahahaha.

Ada rezeki ada, mau jodoh nak jd navy, jadi jugak :) hewhew.
Kalau tak dapat laa, study lagi pastu mintak jd pegawai. Pheww. Buleh centu ? 
Study course design buleh ka jd pegawai navy ? hmm.

Apa apa pun keep praying. Oh yaa, just left3 weeks ! yehuu. Dah nak habes practical, then buleh p merata tanpa memikirkan kerja :D HAHA. Tapi risau tetap ada. Takpaaa. Chill dah laa.

Hmm, actually aku dah penat jaga hati manusia nih. Aku tak penah lupa org yg baik dgn aku
org yang tak baik dengan aku pun aku ingat. Jangan nak terus judge aku mcm tu. Mai tanya aku elok elok. Ada sebab buat mcm tu, dulu lain sekarang lain. Haa, stg aku nyanyi lagu tegar baru tau.
Ahaii, Aku tiap hari rasa serba salah. Tu pun naseb org habaq, kalau takdak org habaq
aku taktau jugak. Chill, apa apa pun, mai tanya elok elok kay. Rinduuu tauu. Bukan tak rindu.

26 nih ada temuduga TDM, tapi takpi kot. Aku kerja, dah laa cuti tgk lima haritu. Nih nak cuti pulak,
mmg nak kena lah. HAHAHA. cari pasai. 

Got to go ! Takdak kerja, tapi kena cari kerja. bye.

No comments:

Post a Comment