Blogger Backgrounds

Sunday, February 15, 2015

Rasa sesuatu.

Eh haii, you know what i feel. Aku rasa mcm ada benda yg tak kena jaa. Wehh, mesti ada benda yg tak elok disampai kat dia kot. Aku actually tak kesah sangat dia tak suka or what. 

Tapi cara dia tu mcm benci gilaa, okay positive mind. Maybe time aku online dia dah nak off. Haha, suddently jaa dia off bila aku on. Agak terasa tapi positive lagi. Ehh, aku nak buat mcm mana ehh ? Seriously aku tak kesah kalau dia tak suka pun. But i need a reason. Cmtu jaaa diam. Hahaha

Tetiba terpikir, ehh taknak laaa org pikiaq aku nih liaq jahat apa semua dan aku pun takmau laa org pikiaq aku nih baik sangat. Aku pun manusia biasa jugak. Ada buat salah silap, seriously nyesai p habaq. Macam mana aku nak cuci otak seniri -_- setegheesss. Hahaha

Kakak kicik tolong saya kakak kicik. Aku buleh move on. Tapi aku teringat org cerita buruk pasai hg dekat aku. Mustahil org tak cerita buruk pasai aku dekat hg. Tu aku risau, dan aku tak terus judge org tanpa selidik. Hahahah. Macam dia lari jauh pada aku. 

Ntah ntah org cerita dekat dia aku nih tak berjenih. Wehhh, kawan dulu baru tau aku cena. Nak keluaq lepak dgn lelaki mmg dak ahh. Keluaq pun dengan maksu aku, kawan kawan sekolah dulu. Berdua duaan mmg dak ahh. Kalau pasai aku jumpa ritu tak bertegoq tu, act sedih sebab tetiba hg diam so aku pun diam ahh. Hahaha sorry. Tapi mo ada org cerita buruk pasai aku. Haa sini aku nak cerita balik apa yg dia cerita pasai hg.

Okay, harap mood kelia balik. Kbye

No comments:

Post a Comment