Blogger Backgrounds

Monday, January 19, 2015

Assalamualaikum.

Apa habaq you all ? iolss sihat alhamdulillah, Hmm. Tetiba hilang idea nak mengepost pulak. Ayoo, Ahaaa, Actually aku dah fall in love nak peg travel. Wow ! mcm duit banyak. -_- hahah ! Aku kena usaha lagi untuk capai benda yg aku nak. Aku teringin nak peg travel around the world. Dulu aku rasa benda nih buang masa laa, buang duit lahh ! Bila dah rasa ! berbaloi. Even peg penang jaa. hewhew. Hmm, tasyabarnyaaa. Aku kena berusaha bersungguh sungguh.

Okay, yg nih aku taktau nak cakap apa. Aku harap aku buleh handle mind aku before dia makin teruk. Ohmannn, Takkan tak buleh lupa lagi kot ? One sided love ! Eh ntah betul ntah tidak aku punya bahasa tu. Ahh, lantak :P Oh, comeon. Hahaha, okay laa. Nak sambung buat business card. Almaklum laa, dah practical sekarang. kbyeee ! jaga diri yaaa ;)

No comments:

Post a Comment