Blogger Backgrounds

Wednesday, December 31, 2014

Seee !

Assalamualaikum. 

How are you todayy ? Im good ! Wahhh, dah nak masuk tahun baru lahhh. Kejap jaa masa berlalu. Umur pun makin meningkat. Sobsob. Okayy jangan gentar jangan give up. Makin matured, okay what ? Hahahaha.

Okayy ! Azam baru taun 2015 banyak. Takpaa takpaa nanti kita listkan yaww. Ada keja. Got to go 😘

Thursday, December 4, 2014

Latihan Industri.



Assalamualaikum, 

Apa habaq kengkawan ?? baik kaa dokk ? Aku alhamdulillah baik jaa. Cuma dok beloi lagutu laa. HAHAHA. Hmm, How my life ? like usual, nothing happen. Ahaaa, lupa nak habaq aihh. Aku dah start practical, fuhhh ! ohsemmm baq hang. Suasana tempat keja cenggini (Y) Tapi aku first day mcm org tak reti bercakap, aku taktau nak bergaul mcm mana. Hmm, bukan sombong kay ! Cuma mcm kekok jaaa, persekitaran baru. Selalu aku dok keja bawah matahari dgn laut. Nih dalam aircond fresh gituu. 

Hahaha, Not bad practical nihh, cuma aku rindu nak p kelas jaa. Bergelak malam malam dengan memba. Dok rumah krik krik, kalau masyuk baru keluaq jenjalan ka apa kaa. 

Buku jurnal aku jangan ditanya. Still suci dan murni, taktau nak tulis apa ataih tuu. HAHA, hujung hujung minggu baru karang esei ya anak anak ! Takpaa, mujoq ada senior lagi baik budi perkerti yg tolong aku *thanksfad !

Hari ni 4th day dahh, wohooo. Tasyabar nak balik poli present then cuti, Weheee ! Heaven. First time buad kerja banyak. Tapi kawan kawan aku mcm rare lagi ! potong perspek lahh, print banner sendiri, design 100% banner event besaq ! Sokayy, my turn will come :P

Crush terpaksa dilupakan ! i never get him ! i know, hope he'll happy with someone else ! :) Take care yeahh. Kerja bebaik ! your birthday around the corner.