Blogger Backgrounds

Saturday, October 11, 2014



Assalamualaikum.

Apa khabar ? sihat kah ? Miehehe. Imma happy girl, tak sabar nak balik. Alhamdulillah, ticket dah booking. Just tunggu hari jaaa, moga dipermudahkan segala urusan. Alhamdulillah, typo dah proceed just nak print and paste on mounting board jaa ! IM just nak masukkan dalam flash jaa. 

Even sem nih rasa macam relax tapi serious takot pointer jatuh ! Hmm, harap pointer sem nih makin naik and aku salah sorg dalam list akj. In sha allah :)

Nak l.i dah nih, cuak jugak ! sebab aku tak rasa artwork aku gempak mcm kawan kawan yang lain tapi aku harap aku buleh perbaiki lagi. Nak sambung degree kalau buleh ! Amin !!!! 

Nak jadi designer atau photography :D Doakan aku ya kawan kawan. I got to go. Nak siapkan keja. Take care btw ich vermisse dich !

No comments:

Post a Comment