Blogger Backgrounds

Saturday, October 11, 2014



Assalamualaikum.

Apa khabar ? sihat kah ? Miehehe. Imma happy girl, tak sabar nak balik. Alhamdulillah, ticket dah booking. Just tunggu hari jaaa, moga dipermudahkan segala urusan. Alhamdulillah, typo dah proceed just nak print and paste on mounting board jaa ! IM just nak masukkan dalam flash jaa. 

Even sem nih rasa macam relax tapi serious takot pointer jatuh ! Hmm, harap pointer sem nih makin naik and aku salah sorg dalam list akj. In sha allah :)

Nak l.i dah nih, cuak jugak ! sebab aku tak rasa artwork aku gempak mcm kawan kawan yang lain tapi aku harap aku buleh perbaiki lagi. Nak sambung degree kalau buleh ! Amin !!!! 

Nak jadi designer atau photography :D Doakan aku ya kawan kawan. I got to go. Nak siapkan keja. Take care btw ich vermisse dich !

Sunday, October 5, 2014


Assalamualaikum

Hi Hi ! Okayy, Akhirnya aku buleh jugak tengok cerita nih jugak. Jyeahhhh :D


Lama dah dok cari. Lepasnih cari cerita lain pulak. Serious best cerita nih. Sweet gilaa Augustus Waters dgn Hazel Grace :) Sampai 4 am. Line tenet mcm siput. Nak habaq yang tu je laaaa. HAHAHA. Kau ghaseee ? Ngada betei. Hal kecik pun nak hapdet. Puih :D HAHA

Okayy, Harini dapat jugak makan rendang ayam, daging, lotong, dgn ketupat nasi. Terima kasih maklang :) Tasyabarnyaaa nak balik awok awok :D 

Keep calm and move on ! Kbyeeee