Blogger Backgrounds

Monday, August 18, 2014

Zalikha Yang Berani :3


Assalamualaikum.


Hai ! Hai ! Hee, apa habaq awok awok semua. Akceli, aku nak share story nih. Ahaaaa, cer teka ! cer teka apa ?

Jangan eksaited sangat takot nanti makan hati. Ching. Okay okay, moh kite story dengan lemah lembut dan lemah gemalai yer.
Okay, storynya camnih. Aku dah luah perasaan sebenaqnya dekat (A) Wohooo, time tu perasaan mcm salad ! bercampoq !!! HAHA, but aku tetap nak habaq jugak. Biaq kena reject asalkan dia tau. Karang punya karang ! pastu aku rujuk dekat member yg kamcing. Check tgk ayat aku nampak poyo dok ? 
Tetapi ternyata ayat aku leklek jer.

Okay, dah tuu aku pun terus copy paste. Suruh fiqah tekan sent. Sebab dah mengelabah teruk, ahai mengalahkan nak cek result poli :3
Lepas sent tu, mula lahh pikiaq bukan bukan. Tapi dah sent dah, apa apa pun redoo jerr. Kahkah ! skemanya ayat ! mintak kaki :D

Lepas beberapa minit, tergerak nak cek. Tgk tgk ada messager masuk ! ohh, punoh doh ! mintok lahh jawapan dia positive. Mana berani tgk dah ! syafa jugak laa yg buka. Pastu syafa pulak yg eksaited lebih, aku dah mcm nak lari 1500m dah ! seram sejuk doh ! HAHA lepas tu nset bertukar tangan ! last sekali baru depa bagi dekat aku. Pehh ! jawapan dia made my day ! Even kita jadi kawan dulu k. Dahh cukup bagi aku sengeh sorang sorang.

Disebabkan tu jugaklah, en. Azman perasan yang kami bertujuh dok bergelak happy ! Ahhh, sayang depaa 6 orang !!!!! happy sama sama, lapaq pun sama sama. Kenapa LAPAQ sama sama ? Sebab kami bertujuh suka makan ! Hahh, sambung story.

Okay, start pada hari tu, aku selalu jugak msj dgn dia. Tapi dia mcm bosan ! HAHA takpaaa. Aku okay jaa, just kekok jaa, sbb lama tak msj dgn Crush ! Ye lahh, aku single tapi dok minat dekat org jaa. Nak kapel ? Jauh sekali ! Kalau buleh, nak kawen terus jaa tapi bukan sekarang masanya. Aku nak kejo cita cita dulu. Nak banggakan parent and family ! Awhh~ rinduunyaa depaaa. 

Haa, Aku pecaya pada jodoh Allah, dia dah aturkan yang terbaik. Just pray to Allah. Inshallah doa akan dimakbulkan. Tengok kawan sebaya dah ramai yang kawen. Aku ? err, honestly im not ready yet ! HAHAHA. Sebab ? banyak sebabnya.

Pakcik dgn maklong aku banyak naikkan semangat aku. Parent tak henti henti support aku. So, aku takmau patahkan harapan depa. So, im gonna finish my work ! tata. Take care my dearest friends !

-Hazwani
-Syarifah
-Nik Fiqah
-Nik Nabilah
-Kak Mimie
-Suraya
-Yana
-Syafa





No comments:

Post a Comment