Blogger Backgrounds

Tuesday, May 13, 2014

RESULT dan luahan hati :D


Assalamualaikum.

Kabare ? Waras ? Hikss. Ohmann ! Result dah nak keluaq nih. Seriously, mokcik dah ketaq tak angga nih, aiyerrr -.- Pointer jangan lah jatuh merudum. takot aku :( Takmau lahh jatuh, even tak dapat akj janji result meningkat.

Hm, kalau teringatkan apa yang girl tu cakap. Tetiba aku rasa down ! Ehh, nyah kau dari minda. Aku pun teghase tahuu ! ' buatpa kalau hantaq awai pun artwork buruk' err, lebih kurang cengitu ler. HMMMMMMM, sedih mak nok !
Tahu lerr dorang dorang tu superb. Gua nih cincai cincai jaa.

Okay okay, fikirkan yg bebaik yaww. Harap baik baik aja :') 15 / 5 / 2014 tarikh yg dinanti nanti kan :) Fuhhh.

Ehem ehem, gua suka sama loo ! loo tau ngak ! cmna aku nak habaq dekat hang aaa ? Asal kalau tgk gambaq hg jaa, rasa cool jah ! Ehh, dah kenapa ?
hiks, even tepuk sorg sorg kaa apa kaa. Oneday, aku nak hg tau aku suka dekat hg ;D Kalau betul lah apa yg aku dengaq, pehhh lagi bertambah cool aku oiii. Biaq dia story berkali kali, tak jemu kot. HAHAHA apa apa pun. Lekluuu, jangan sampai gua nanges gulin gulin :D 

Haa, sampai disini saja, see you later. Byeee :*

No comments:

Post a Comment