Blogger Backgrounds

Monday, May 19, 2014

RESULT


Assalamualaikum...

Apa habaq pembaca ?Penaip disini sihat jaa ! :) Alhamdulillah.
Ahaa, entry kali nih pasai result ! Ehem, ehem. Apa apa pun syukur dengan keputusan itu. Even tak dapat AKJ yg diimpikan tu, pointer aku semakin meningkat. SYUKUR. 

Tahniah dekat classmate yg dapat AKJ :) buleh jugak hampa naik stage sem nih. Aku insyallah sem depan dan depan:D Hiks. Apa pun, mau takdak usaha mmg tak dapat yang tu. Mungkin aku punya usaha sikit kot, takpa lahh past is past. 

Aha,actually aku tak sabaq nak p tgk sukma ! Yehuu peg dengan besty kot. Erk, tetiba teringat pulak cerita sadis. Alahai, aku touching gila sbb aku nak story pasai crush dekat bestie tapi....... dia taknak dengar. Maybe dia dah muak dengan story aku yang tak mendatangkan apa apa nih. Hmm, bersangka baik even agak tersentuh. Ahaks, nevermind. 

Okay, sambung cerita pasai sukma. Wohoo, banyak benda dah plan. Tambah pulak pakcik aku balik. AHA,lagi gempaks kebabom ! btw, aku beranikan diri dalam misi untuk bgtau crush aku tu ! Ah, kerja gila semua nih.

Bukan apa, aku eksaited sangat nak dia tahu yang aku SUKA dia. Kalau direject ? *bunyiguruh . Emm, takpa janji dia tahu :P maklong aku cakap kumbang bukan seekor. Banyak lagi kumbang yer? HAHA kalau comel tak kesah. Cakap ja nak yang mana, mesti dapat punya *cing !

-result-


Hmm, blank dah ! okay goooood night everyone xoxo


Tuesday, May 13, 2014

RESULT dan luahan hati :D


Assalamualaikum.

Kabare ? Waras ? Hikss. Ohmann ! Result dah nak keluaq nih. Seriously, mokcik dah ketaq tak angga nih, aiyerrr -.- Pointer jangan lah jatuh merudum. takot aku :( Takmau lahh jatuh, even tak dapat akj janji result meningkat.

Hm, kalau teringatkan apa yang girl tu cakap. Tetiba aku rasa down ! Ehh, nyah kau dari minda. Aku pun teghase tahuu ! ' buatpa kalau hantaq awai pun artwork buruk' err, lebih kurang cengitu ler. HMMMMMMM, sedih mak nok !
Tahu lerr dorang dorang tu superb. Gua nih cincai cincai jaa.

Okay okay, fikirkan yg bebaik yaww. Harap baik baik aja :') 15 / 5 / 2014 tarikh yg dinanti nanti kan :) Fuhhh.

Ehem ehem, gua suka sama loo ! loo tau ngak ! cmna aku nak habaq dekat hang aaa ? Asal kalau tgk gambaq hg jaa, rasa cool jah ! Ehh, dah kenapa ?
hiks, even tepuk sorg sorg kaa apa kaa. Oneday, aku nak hg tau aku suka dekat hg ;D Kalau betul lah apa yg aku dengaq, pehhh lagi bertambah cool aku oiii. Biaq dia story berkali kali, tak jemu kot. HAHAHA apa apa pun. Lekluuu, jangan sampai gua nanges gulin gulin :D 

Haa, sampai disini saja, see you later. Byeee :*

Saturday, May 3, 2014

Nak kawen buleh ?


Assalamualaikum.

Makcik makcik, pakcikpakcik sihat kerrr ? *alalalaterlajaklaris. Ehemehem, tujuan aku tulis entry nih sebab aku nak share something ! errr, psst pstt ! mak along nak menikah buleh ? *pang* kan dah kena tampaq, galok sangat nak menikah. HAHAH okayy okay. serious ! 

Erm, tak berapa hari dah, anak jiran aku nak kawin ! wehuuuu. Aku pulak yg eksaited. HAHA, yelahh sebab anak dia sebaya aku dan aku pun dah start fefeeling nak menikah awai ! *pang* kena lagi. Haaa, bagus actually kawen muda nih, yelaaa ia dapat mengelakan dari melakukan maksiat. Disamping itu, ia jugak dapat membendung gejala yg tak berfaedah.Tapi, nak kawen muda tu kena la pikiaq habes habes. Jangan dok pikiaq pasai first night jaa. Amboiboi kauu ! tanggungjawab tu penting yaa anak anak ! bukan senang nak bela anak dara orang.

Nah, berjela jela aku bg. Aku pun teringin nak kawen muda jugak ;) tapi tetiba maklong aku whatsapp kata mak dgn abah aku tgh mencari calon kt aku tetiba jd cuak ! ohmannn, aku lawak jaa. Mujoq laaa maklong aku melawak, kalau dak.....habessss laaaaa akuuu :'( k k lawak jaaa.

Target aku, nak bok balik dip dulu, pastu buleh laa pikiaq sesikit pasai nih. 
Hiksss :3 aku minat mamat nih. Tapi dia nih mcm takdee feeling jaa ! aiyerr
gua puji dia sebab dia lekluu jerr. Tak pulak gegedik kalau nampak pompuan lawa. Haha, tapi taktau laa kot taste dia bukan pompuan malaysia. Hmm, melepas lah aku HAHA. 

Takpaaa, jodoh ada jaa kat mana mana, cuma taktau dengan sapa and bila dan dimana. Amboi kau, ayat aku. HAHAHA. Ai, lagi lama aku dok menaip nih, lagi merla akuuu dok berangan ! HAHAHA. kboiiiiii :*