Blogger Backgrounds

Tuesday, February 25, 2014

BERCAMPUR BAUR.



Assalamualaikum :)

Aloha everyone ! How are you ? i hope you are fine :D kayy, mood sekarang nih okay. Buleh senyum lagi, even start rasa stress, salah sikit nak marah marah, mood menghabiskan duit, mood nak makan banyak banyak. Biasa lah tuu student ! HAHA, ya kaa ? Macam aku sorang ja yang rasa mcm tu.

Hmm, Nak luah perasaan lagi nih. Siyess, tewasaa sangat ! Aku nak rapat balik mcm dulu, yes i know. Mmg salah aku, sbb kadang kadang suka ikot hati sangat. Ye laa, What you give, you'll get back. So, terima lah. Okay, aku mungkin dah kehilangan besfriend ! yes, totally lost ! she's different now. But you need to move on ieka ! 

Err, speechless ! Aku harap, aku dapat berubah jd seorang anak yang dapat happy kan parentnya :') Sem nih rasa separuh give up. Sedangkan, awal sem haritu beria aku nak AKJ ! HAHA, hanya mimpi mungkin ! 

Aku nih rasa mcm lemah sangat sbb aku takmau org yang aku sayang sedih sbb aku. Kalau buleh aku nak happykan orang sekeliling aku, tapi aku mcm tak mampu jaa. Tak semua org buleh terima aku dan tak semua orang suka aku. Apa apa pun, aku bersyukur :) Ehh, aku nih pasai pa ? Haihh. 

Walau sesetengah orang tak suka aku, sokay. Aku faham :) Aku jenih suka , kalau orang tak puas hati. Just straight to the point tanpa memalukan aku kay :) 

Nak p proceed ! kbyee. xoxo 

No comments:

Post a Comment