Blogger Backgrounds

Sunday, January 26, 2014


Assalamualaikum...

Apa habaqq membaa :) ceq kt sini habaq baik jaa. Alhamdulillah, Allah masih memberi
peluang untuk bernafas dimuka bumi ni. Wah, lamanya tak update ye.
Biasalaa, busy dengan Studio Work laa nih, nak perabeh semua.
Balik cuti kerja ringan sikit :D Kalau dak, mmg setimbun ahh
Tapi takpa, demi kebaikan aku even aku rasa mcm nak koyak jaa kertas lukisan :3

Lagi 4 hari nak balik Langkawi, Wuhuuuuu. Im so eksaiteddd :*
Rindu ohh dekat parents :') pasnih dah takdak cuti berminggu minggu.
Mmg tak dan ahh nak balik utagha nuhh, jauh baq hang perjalanan dia.
Lenguh habeh pungkoq pungkoq ohh.
Hihi, 

Ish, mau dah ada chance nak hupdate. otak tetiba blank pulak. lahaisssss
syusyah lewsss, hm. Next time lahh waa kungsi citeww.
tataaaaa :)
Take care yaww :* nah muahh setepek.