Blogger Backgrounds

Monday, November 25, 2013

Welcome back to PMS :)



Assalamualaikum (",)



Hai hai :) wohoo, jap jaa cuti sem berlalu. Nih dah nak kena balik poli
sobs, sobs. Tak puas lagi duk rumah. Barang pun banyak lagi tak packing. Lahaii, lazy to the max ! dalam kemalasan yg terlampau nih, ada jugak rindu dekat pms :') rindu classmate, rindu BK, BKU, SG, MG bagai. HAHAHA
Alhamdulillah, semua dah settle just nak print out jaa result exam. 

Hilang sikit rasa susah hati nih, HAHA. Kalau tak settel lagi mau teriak aku.
Takdapat kamsis,mmg aku bungkus barang balik rumah terus. HAHA
Naseb dapat kamsis :) cuma roomate dgn bilik ja taktau lagi dekat mana dgn siapa.

Harap aku makin sihat. Semangat baru, sem baru, bilik baru, subject baru, lecturer baru dannnnnn cadar baru :P HAHAH
Sedih ! nak cadar ben10 tak dapat :'( hmm. Takpaa, nanti aku beli jugak.
Esok dah nak bertolak balik Pahang. Sem nih, aku daftar seniri dah.
Saya okay, saya dah besar. Buleh berdikari dh nih ! Ehem, buleh kawen dah nih !
Ehh, apa kena mengena pulak :3 HAHA. lol

 Harapan aku utk sem 2 nih.
- Jangan malu tanya senior !
-Artwork tu bg keliaa lagi !
- Hantar art work on time !
- Mantapkan penggunaan AI dgn PS !
- Belajaq potong mounting board seniri :p
- Pointer kasi cun lagi :)
SEMANGAT !!!!

Okayy, nak sambung packing barang !
Byee :)

No comments:

Post a Comment