Blogger Backgrounds

Monday, November 11, 2013

Gimme your heart, please !




Assalamualaikum :)

Ehem, how are you today ? Fineeee ?? :D okayy good. Ahaaa, 
GIMME YOUR HEART ! cepatt bg ! Kalau tak aku cubit kauuu :3 
Beranii ? Err, tak.
Okay, mai nak story sikit. Actually, lama dah aku gatai tangan nak cerita pasai nih
tapi disebabkan rumah aku takdak wifi and berukband. So, aku chill dulu
now, aku iktiar gak nak menaip nihh. Aku buat hotspot kot ! tahh, aku pakai buat jaa
janji buleh hapdet ! hmm, 

Laaa nihh, ramai org pakat kawen mudaa. Mcm best jerr, mcm best jer ! HAHA
gatai nauu kau ieka -.- tapi lekluuu. Cari calon luu. ann ? Ann ?
tapi nak cari dekat mannaaaaaa ? hmmmm
HAHA, aku nih jenih mudahh jaa suka dekat org ! kalau org tu care pasai aku. cewahh !
seriously :3 tapi crush aku nih tah laaa. Mcm nak p tempik tepi telinga dia jaa kata aku suka dia. HAHAHA, silap silap aku yg makan penampaq dia -.-' soo. Simpan perasaan sampai dia kawen tauu :P buu. pdn mukaaa hianggg !

Besprengg aku kata ! ' couple when you're ready, not when you're lonely' paham kan maksud diaaa ? 
Aku rasa, aku nih just bosan jaaa. sbb tu mcm jeles jer mcm jeles jerr. bila tgk org kepit dgn marka depa ! aku ? ditemani oleh *krik krik
erghh, abaikan. 
HAHAHA. 

Takpaaa, jodoh tu allah dah tetapkan ! tapi alangkah indahnya bila dapat org yg kita suka
Ahhh, heaven ! hikhik.
kata kata tu satu doa ! harap dia jodoh aku ! AMIN 
wohooo, nih baru tgk dia gelak depan aku. dah bungaa bunga ! mau dia cakap dgn aku. 
silap silap 24 jam aku senyum non stop.
Tapi siapakah ? .. ehh, you can't keep my secret ! bak kata datuk CT biarlah rahsiaaaa ! 
HAHAHA.  
Dah curi tuu, bertanggungjawab lah nohhh ! HAHAHA
ehh, eksaited pulak aku menaip pasai nihh ! 
dah mcm iklan kepci, crazy crunch. 
okayyy okayyy ! Berdoaaaaaa :)

Selamat malam dan jaga diri :*
 

No comments:

Post a Comment