Blogger Backgrounds

Thursday, October 31, 2013

Semester Break :)



Assalamualaikum.

Holaaaa, long time no see yaa ! rindu gilaa blog nih.
Sejak dua menjak nih busy laa :')

Okayy, dah start cuti sem. Hureyyyyyy   ! *lompatbintang
fuhh, mcm tak percaya aku dah habes sem 1. 
Huuu, mmg mencabar ahhh.
Nak siapkan final project bagai. Mmg give up ahh !
Naseb ada family and friend yg support !
Thanks a lot :*
Kalau takdak depa semua nih, mmg aku heret bag balik langkawi ahh
HAHAHA. 
Tapi aku tetap rasa susah hati sbb final exam Art History tu. erghhh
Mmg blank ahh dlm hall tu. Aku tgk kanan and depan aku. Depa tekun jaa
dok jawab. Tapi taktau kod depa pun mcm aku gak. miehehe

Hmm, next sem. Aku nak aktif balik sukan aku. Harap aku buleh buat apa yg aku nak buat.
HIHI. Harapan utk sem depan. Aku nak buat yg terbaik. 
kasi artwork kelia sikit. HAHAHA

okay lahh. Malas nak merapu dahh !
byeeee :*

No comments:

Post a Comment