Blogger Backgrounds

Wednesday, August 28, 2013

BANYAK KOT ?



Assalamualaikum,

Apa habaq org kampung. Cek dok tang nih sihat jaa.
Cek rindu nak balik nih.
MAK ! ABAH ! ANGAH ! ADIK !
Along rindu hampa oii, lambat lagi tera nak buleh cuti.
Hmm, Sabaq je laa. Baru sambung study dlm malaysia, tu tera tak pi
oversea lagi. Mau dok oversea nih, berendam ayaq mata ahh aku,
HAHAHA

Lahaii, tudia aku update arini. Aku nak ngadu nih, banyak weyy, assignment aku.
Hmm, sketch saja dok ada dlm 9 dah. Sekali art history campoq prologue.
Esok dah laa En.Azmir nak check drawing.
Oiiii, Tak terligan nak buat ! Erghh. Calm down !
Apa apa pun, siapkan perspektif dulu. Lama sangat aku peram.
Pastu baru berakai bila lecturer nak cek. HAHAHA
Ajaq sikit diaaa.

Haaa, lagi satu pasai jamuan tuu. Sedih weyy, bayaq 10 hinggit.
Tapi makan nasi sejemput. Depa pakat pulun sampai tak ingat org belakang.
Mmg cedih ahh mlm tuu. mujoq kafe tak katup lagi. Mau dak, mmg aku teriak ahh
HAHAHA. Utara pekat baq hang. Tapi tak pekat sangat.

Rindu hang woi ! hikhik. Tah sapa yg aku rindu taktau laa
Dia happy kot laa nih, baguih laaa.
Happy mcm tuu laa kita nak ! nih dok, asyik frust dgn cedih dgn tension jaa.
Takmau ! takmau. Harap depa kekal ahh :) Tapi mau nak kawen 
jgn ahh lupa jemput aku sekali, takkan hampa anggap aku musuh kot :(
Aku ex-classmate hampa gak. hee :D
jgn marah noo. Malam nih idea mencurah curah.
Dok watlek lagi, takpi siap perabeh drawing. pastu gelut ahh esok.
Mana dgn computer application pun tak siap.
Deret formula silap. sampai bebai aku hadap lappy nih.
Haiyerrr.
Hmm, hmmm, perut mintak makanan dah.
Wanna finish my drawing :D byeee loverr


No comments:

Post a Comment