Blogger Backgrounds

Wednesday, August 28, 2013

BANYAK KOT ?



Assalamualaikum,

Apa habaq org kampung. Cek dok tang nih sihat jaa.
Cek rindu nak balik nih.
MAK ! ABAH ! ANGAH ! ADIK !
Along rindu hampa oii, lambat lagi tera nak buleh cuti.
Hmm, Sabaq je laa. Baru sambung study dlm malaysia, tu tera tak pi
oversea lagi. Mau dok oversea nih, berendam ayaq mata ahh aku,
HAHAHA

Lahaii, tudia aku update arini. Aku nak ngadu nih, banyak weyy, assignment aku.
Hmm, sketch saja dok ada dlm 9 dah. Sekali art history campoq prologue.
Esok dah laa En.Azmir nak check drawing.
Oiiii, Tak terligan nak buat ! Erghh. Calm down !
Apa apa pun, siapkan perspektif dulu. Lama sangat aku peram.
Pastu baru berakai bila lecturer nak cek. HAHAHA
Ajaq sikit diaaa.

Haaa, lagi satu pasai jamuan tuu. Sedih weyy, bayaq 10 hinggit.
Tapi makan nasi sejemput. Depa pakat pulun sampai tak ingat org belakang.
Mmg cedih ahh mlm tuu. mujoq kafe tak katup lagi. Mau dak, mmg aku teriak ahh
HAHAHA. Utara pekat baq hang. Tapi tak pekat sangat.

Rindu hang woi ! hikhik. Tah sapa yg aku rindu taktau laa
Dia happy kot laa nih, baguih laaa.
Happy mcm tuu laa kita nak ! nih dok, asyik frust dgn cedih dgn tension jaa.
Takmau ! takmau. Harap depa kekal ahh :) Tapi mau nak kawen 
jgn ahh lupa jemput aku sekali, takkan hampa anggap aku musuh kot :(
Aku ex-classmate hampa gak. hee :D
jgn marah noo. Malam nih idea mencurah curah.
Dok watlek lagi, takpi siap perabeh drawing. pastu gelut ahh esok.
Mana dgn computer application pun tak siap.
Deret formula silap. sampai bebai aku hadap lappy nih.
Haiyerrr.
Hmm, hmmm, perut mintak makanan dah.
Wanna finish my drawing :D byeee loverr


Saturday, August 17, 2013

H O M E S I C K


Assalamualaikum :)

Jarang Jarang nak buleh update status kalau dah balik poli.
Melainkan kalau, ada kelas computer application :D
hii, 

Ermm, laa nih aku rasa mcm nak sepak org jaa ! 
Haaa, sapa yg dok bg masalah dekat family aku tuu.
ishh, menyusahkan betul !
abg tak abg !

Okay, lahh. Aku homesick teruk nih. byee :'[

Monday, August 12, 2013

SALAM LEBARAN



Assalamualaikum :)

Salam aidilfitri. Maaf zahir dan batin.
Saya Zalikha binti Zainol dari Langkawi ingin mengucapkan Selamat Hari Raya kepada
semua ye. Hihi.
Best nih kalau bertugas di perantauan nih *macamaskar


Ermm, raya taun nih ada yg best ada yang taaaaak best !
Kita story yg best best, good good dulu ahh.
Taun nih, balik rumah tok. Even rumah tok dekat kampung sebelah
tapi taun nih, makngah balik raya dgn tok, yeay !
Lepastu mokcik mokcik waa, pokcik pokcik waa yg dok perlis pun
mai raya sini, yeay !
Taun sebelum sebelum nih,semua raya rumah masing masing.
tak bertegur sapa.Now,allamdulillah :)

Yang taaaaak best pulak, errhhh ! abang waa selalu spoilkan mood family.
Grr, balik raya rumah mak dia takmau pastu mai semak sini.
Please laa,waa tension dgn lu. Waa tau waa rude,. tapi waa tetap tak suka
Harap maklum

Blerghh, 13/8 dah makin hampir. Malasnya nak balik poli.
Dah laa susah nak balik, alahaii. Nak cuti lambat lagi :'(
Waa tak suka someone tuu !
Pedih wohhh ! Tak penah waa kena mcm tuu.
Mmg berkesan ahh sampai laa. Waa ingat lah sampai bila bila.
Lahai, Waa harap waa tak se'room' dgn lu dah. sorry to say sis !
HUHUHU

RAYA PERTAMA

RAYA KEDUA


Okay, sambung makan kuih raya :D

Thursday, August 1, 2013

BALIK KAMPUNG


Assalamualaikum :)

Ehem Ehem, Dengan ini saya mengistiharkan bahawa esok saya nak 
BALIK KAMPUNG ! YEAYYYY *bunyimercun

Ya Allah, kau selamatkanlah perjalananku. Semoga aku dpt berbukadgn family tercinta.
Wahh, eksaited gilew baq hang. Tapi susah hati tetap terasa sebab sebab
Assignment belum hantor. Esok last submition date :,)

Takpa, sabar. Balik japg terus fokus tau :*
Drawing pulak, En. Azmir bagi duit raya. Tahukah anda duit raya tu apa ??
Kena siapkan 7 perspective drawing. ohhmyydrawingg.
HMM,sabo jelaa. Nak berjaya mcm tu la.
Prologue just nak siapkan dlm AI ja.
Balik ni p amik lappy, buleh siapkan :,)
Okay laa. nak share tu je laaa.
Byee READERS :*