Blogger Backgrounds

Thursday, July 25, 2013

Nak balik rayooo :D




Assalamualaikum semua :)

hmm hmm, harini baru buleh update blog. Susahlaa kalau tak ada lappy dgn internet ni.
Nak buat apa pun susah. Naseb ada aqilla, dia yg tolong aku banyak.
Ya Allah, baru sekarang aku rasa betapa susahnya nak berjaya.
Dulu time sekolah, aku watlek jaa. Kerja sekolah pun tak penah siap.
Asyik mengelak jaa bila cikgu mintak homework.
Haa, sekarang amek kauu ! semua kerja kena on time.
Wahhh, dah jd student poli kan :')

Ermm, bersyukur sangat aku dok dekat Muadzam Shah nih. Ada jugak org yg banyak tlg aku
Terutama kak madi. Dia banyak tolong aku.
Sampaikan sanggup bayarkan tiket flight semata mata nak aku balik raya lama.
hmm, seriously, terharu.
Takpenah lagi org buat mcm tu.
Aku gtau parent. Depa pun mcm rasa serba salah.
Mungkin aku menyusahkan kak madi.
Apa apa pun, aku harap, aku dpt bantu kak madi kalau dia dlm problem.

Flight aku dari 6/8. Ditukar ke 3/8.
Yeayy, thankss kak madi :')
Housemate dia pun smpoi. Kawan dia pun sempoi.

Hmm, sebelum balik raya, banyak assignment kena siapkan.
Kemon ieka ! Hang buleh buat yg terbaik tauuu.
-photography
-prologue to graphic design
-drawing

okay, nak sambung kejaa. byee :*

Wednesday, July 17, 2013



Assalamualaikum.

Haiiii, Puasa tak semua ?

Harini update lagi, sebab ada computer application.
So, buleh lah update. Kalau tak jangan harap. Line internet sini mmg 'laju'
Actually, tak sabar nak balik rumah nih ! Cepat la ogos...

Ehh, time's up ! byeee. 


to be continued.......................

Wednesday, July 10, 2013

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN



Assalamualaikum.

Bonjour. 
Pheww, harini baru buleh update blog sendiri. hiks ^^
Lect suruh buat blog group, tapi aku amik kesempatan nih
Nak mengucapkan
 selamat menyambut bulan ramadhan.
Harap ramadhan ni akan membawa berkat :)
 Tapi aku kat sini homesick sebab first puasa jauh dgn parents
Humm, Walaupun dulu sekolah dekat perlis. dekat jaa.
every weekend aku buleh balik. Tapi sekarang takkk :,( sobs sobs
Jauh nun di pahang doh !

Actually, tak sabar gilosss nak balik rumah. Rindu segalanya.
Rindu mak. Rindu abah. Rindu adek. Rindu angah
 Paling rindu ialah masakan mak akuuu ! arghhh stresss

Okay lahh, nak buat keja nih. Byee semuaaa :*