Blogger Backgrounds

Wednesday, April 10, 2013

Today !



Assalamualaikum :)


Haloo halooo, kopi kaa milo. HAHAHA
Paa habaqq org kampunggg ? Sehat ke dakk ?
Hikk *merlaaaa

Okay, nak cerita sikit pasal hari nih. Waa manyak happy ! manyak sedih jugak woo
Hmm, Marah aku or apaa nihh ? Mcm takmau cakap pun hadoo.
Mcm bencik pun hadoo. Aku rindu kengkawan. Huu, sedih bila jd cenni.
Okay, abaikannnn :')

Harini aku eksaited segala galanyaa. Sebab nak p tengok mssps dari pagi sampai ptg.
Sebab acara kegemaran. Wehuu
Hujan lebat dibumi perlis. Separa lencun aku dibuatnya :)

Okay, Rasa mcm nak stay sini lama lama tak pun,Pi holiday dekat Hawai XD 
Banyak duit abah kau ! HAHA

Td aku ternampak post kawan aku nih.
Sahabat nih, tak penah ada rahsia diantara mereka.
Wohoo, err. 
Sahabatku ? Adakah you sembunyikan apa apa dari I ?
Lagi satu, I nak mintak maap bebanyak,
Kalau ada terasa atau ketidakselesaan bersama I. 
I mintak maaf dari hujung rambut. Ahh, soryy
kalau ada susahkan you ? Ganggu masa you dgn cinta hati
sory sbb suka cancel plan last minute.
sory sebab terbusybody maybe.
HUHU. Maapkan saya yaa kawan :))

Err, idea asal hilang. 
nanti waa ingat, waa update balik.
byeee.

nih jaa pun yang sempat amik gambaaa :)

Port lepak bila ponteng kelas dulu :D HAHAHA



Saturday, April 6, 2013

Hari Pertahanan Awam





Assalamualaikum :)

Tengok nihh ! Gambaa masa pegi perhimpunan P.A dekat Dataran Ayer Keroh Melaka

See :)
On the way nak p City Plaza.

Num 2 ! Sista Dayah yg baju putih tu.


Tak ready lagi lahh :/ From left kak anisah, kak miko, kak dayah 


From left uncle chan, Me, Kak Miko, Sjn Su


Muka mengantok !


Hahah, nampak poyo jaa kan muka aku :P

Time p melaka, before p pun dah mcmmcm feeling :3
Okay lahh. Apa apa pun cenggini (Y)
Baru nak masukkan gambaa, sbb Kak miko baru upload. 
Okbyeee.



Thursday, April 4, 2013

SAHABAT !




Assalamualaikum :)




Okay. Ini gamba waa pinjam dekat fesbuk sapa tah.

Grasias maa friendssss :*



New header !



Assalamualaikum. 

Hai everybody :) 
erm. Ok. Nak bg tau yg ieka dah tukar header !
Huduh kan ? Tapi comel :P
Acah puji diri seniri pulak. hikss.

Sendiri punyoo idea. Haha. tangan tak berseni kayy -_-

Kreatif dok ? HAHA

HAHAHA. bangga kayy bangga :D 

Btw, Kite suka lahh tengok pawah dgn paeh !
Suwittt gituewww. Awww
Semoga depa kekal sampai ke kawen ;) hahaha
AKU SAYANG HANG TAU WAN FARAH NAJIBA !
Nt anak hg pun comel ! AHAKS. 

Gamba curik ^.^
faiz --> Farah :*

see ? Comel kan depa dua nih. Act, ieka tak kenal sangat dgn
boyfie dia :)
Okay lahh. takdak idea lagi laa nih.
Td ieka beli purse baru. hikss.
Finally ! 
TAAADAAAAA~

Hewhew.


Okayy take care :*

Wednesday, April 3, 2013

Royal Malaysian Navy !



Assalamualaikum.

Ya Allah, Pemudahkanlah urusanku ini. AMIN

Sedihnyaa. Taun nih hanya pengambilan lelaki ja :'( 
Untunglah mereka. Bila pulak pengambilan perempuan ?
Abg navy tu kata next year. Alohh~ rasa lambatnyaa, rasa ruginyaa, rasa menyesal.
Alamat nasi sudah menjadi bubur. Dulu dpt peluang study. Aku siakan
Laa baru hegeh, sbb apa ? Sebab nak jadi navy. MATH ! SAINS ! ENGLISH !
DIUTAMAKAN (KEPUJIAN) Aku ? Sains jaa yg lepas, yg lain Hancurrr.

Semangat mmg dah down, tapi sejak aku p tengok LIMA tu.
Nak jd TUDM mmg aku kena pulun lagi. mmg kena kepujian terus 
3 matapelajaran tu. hihihi. mcm tak layak jaa. Tapi 
Sejak aku masuk pameran TLDM tu, Terus naik balik semangat aku. 
Kakak tuu terus bagi semangat.
Walaupon pada mulanya, dia maybe ingat aku nih seorang yg genius. HIHI
Terus dia mintak aku apply UPNM. HAHA okay mmg lawak --'
Dia taktau yg keputusan aku nih, takat nak keja besa besa. buleh laaaa. 
Tu pun kalau org mau
Huhuhu.
Dia bg 2 pilih.
Pilihan pertama (pegawai kadet) -utk lepasan upnm
HAHA. sekurangnya 6A baru buleh p sana. Aku 6A ? 
ohh, jauh sekali.
then dia kata.
Pilihan kedua(perajurit muda)
Haa, yg nih pun belum tentu aku layak. HAHA
keutamaan diberi kepada calon yg dapat kepujian bg 3 matapelajaran tu.
huhu. kalau ada rezeki inshallah. dapat jugak jd navy. Amin amin amin

Navy laa cita-cita aku dari bangku sekolah. 
Kakak tu kata, kalau kita nak sesuatu tu, usaha sampai dapat. 
jangan menyesai satu hari nanti 
Thanks kakak sebab bg semangat.
Apa apa pun, aku harap aku mampu mengejar cita cita aku nih.

Tahun depan usaha selagi termampu. inshallah.
Doakan aku :)




Hai PERLIS :*


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Berdirinya saya disini ehh.. duduknya saya disini ialah untuk 
HAHAH
ini semuaa poyoooo :p

Okay okay. Serious *muka serious*
Sebenarnya saya sudah berada dibumi perlis, woahhh.

yeay !! hai perlisss :*

Banyaknyaa perubahan. Nampak sangat lama tak balik sini. wuuu.
Aku balik sini sebab nak jumpa pakcik waa yg jauh nun di Sarawak.
Dia balik holiday with his future wife *inshaallah.
hihik. Mau tau dekat dia aku tulis ceni. mamposss :D BHAHA

Act, aku rindu kawan-kawan kt sini. Nak jumpa payah sekali. Memandangkan 
mereka sibuk. Biasalaa student, aku ? pemalas. HARHAR.
ermmm, okay lahh. Harap jumaat nih plan berjalan dengan lancar sekali, AMIN.
Nak bersteamboat dgn memba lama. Wuuu, can't wait. Tpi mungkin kurang best
Sbb incik ahmad sabry belum pulang ke tanah kelahiran beliau. Aku pulak 
dah kena balik Langkawi ahad nih. alooo. Nak tengok mssp :(
Harap sempat. AMIN.

Err, baru nak seperais memba kesayangan kitewww, tapi diorang dah tawuuu
soryy shikin :* ! sory farah :* ! 
Sedih mak nakkkk :'( 
Bukan takmau habaq, tapi nak kasi seperais *hak ! bajet aku vip :3

Pagi tadi cedihh bangat ! kitew hantoo pokcik kite kelik sawak :(
jap jaa dia balik sini. huhu.
Tapi takpaa, nanti dia kata dia nak balik sini balik. HARHAR. Tak sabooo.
Bulehh p merata lagi.
Ahh, jeles depa dah ada phone canggih gitewww. 
Nanak jugakkkkkk :'( nangeh guling bawah meja. 

Wehe, blog dah bertukar wajah. Kembali kepada asal, muah sikit.
Okay laaa. dah blur nihhh. 
Byeee sayang :*