Blogger Backgrounds

Sunday, January 20, 2013

long time no see =)

holaa fellas =)

long time no see dude. lama giloo tak update blog. 
kalau buku, mesti dah berhabuk dah ni >.< 
nak kata busy, tak kot. HAHA
Aha, line internet dirumah tak cunn =P 

Huemm, lama dah kan tak dgq khabar dia.
Act, rindu gila dekat dia. Tapi apa kan daya =(
dia bukan sapa sapa dah laa nih. HAHA
cewahh, kemain ayt aku,.. HAHA

Haaaa, cerita baru. 
Dulu bestfriend, sekarang boyfriend.
hihihi x)
kekadang rasa lawak, tapi dia sempoi.
sbb tu i love himmmmm.
heee.

Haha, finally !
aku dpat jugak lesen kereta. setelah lama mana aku didesak
dimarah, dipaksa.
HAHA tu lahhh.
laa baru ada nafsu nak kereta sendiri.
Dulu tak dak langsung HAHAHA =D

Aku nak kumpul wang, aku nak beli apa yg aku nak. hihi *gelak gatai
nak kawen, nak p honey moon, nak ada baby comel ! HAHAH
Gedik siaaaa akuu xD HAHAHA
Abaikan seketika kegedikan aku yerr =p 

okay laaa, malas nak type. HAHA

Nanti kalau rajin, i update lagi yerr

byeee, lebiuuuuuuu =*