Blogger Backgrounds

Monday, August 27, 2012

FINALLY :) I got it !

hi peeps :)

Aha, hari nih baru rasa gedik nak update
Mau tidak aku rasa lazyy sangat !
Ermm :/ badan aku sengal sangat-2
Sbb semalam aku p train taekwando :D
Wuhuuu (Y) ohsemm cek !
best gilooo buleh sepak merata, tumbuk merata.
haaaaa. Hati-hati yaa :P

Err, akhirnyaaa aku dapat apa yg aku nak !
wishlist aku baru satu jaa yg aku tick !
masih banyak lagi.
kemon laaa ieka, buat lagii bg dapat lagi.
haaa.

Okay, pg nih aku kena marah dgn mak aku
sebab tuutttt
act, aku takot sangat something happen kt family aku
abh aku dgn mak aku selalu salahfaham sikit
Hmm :( aku takod sangat-2
harap-2 tak jd apa apa laa.

22-ogos-2012
kerlia punya date laa.
ingat sampai tua.
thanks a lot !
heeee~

aku nak benda nih jaa !
sapa tau kat mana buleh dpt.
satu langkawi aku cari. tapi asyik yg sama jaa
plastik, kaler putih hitam jaa -_-'


comel kann ? mcm aku ><' hahahaha
nahh amek nih
29CCD183
hahaha

okay, perut aku dah nyanyi lagu i'm glad u came dahh.
lapoooooo
byeeee <3

No comments:

Post a Comment