Blogger Backgrounds

Monday, August 27, 2012

FINALLY :) I got it !

hi peeps :)

Aha, hari nih baru rasa gedik nak update
Mau tidak aku rasa lazyy sangat !
Ermm :/ badan aku sengal sangat-2
Sbb semalam aku p train taekwando :D
Wuhuuu (Y) ohsemm cek !
best gilooo buleh sepak merata, tumbuk merata.
haaaaa. Hati-hati yaa :P

Err, akhirnyaaa aku dapat apa yg aku nak !
wishlist aku baru satu jaa yg aku tick !
masih banyak lagi.
kemon laaa ieka, buat lagii bg dapat lagi.
haaa.

Okay, pg nih aku kena marah dgn mak aku
sebab tuutttt
act, aku takot sangat something happen kt family aku
abh aku dgn mak aku selalu salahfaham sikit
Hmm :( aku takod sangat-2
harap-2 tak jd apa apa laa.

22-ogos-2012
kerlia punya date laa.
ingat sampai tua.
thanks a lot !
heeee~

aku nak benda nih jaa !
sapa tau kat mana buleh dpt.
satu langkawi aku cari. tapi asyik yg sama jaa
plastik, kaler putih hitam jaa -_-'


comel kann ? mcm aku ><' hahahaha
nahh amek nih
29CCD183
hahaha

okay, perut aku dah nyanyi lagu i'm glad u came dahh.
lapoooooo
byeeee <3

Sunday, August 12, 2012

Berbuka puasa diluarrr

Hi my lovely friend, sistooo and Boifie *for sure :P

Semalam aku p buka puasa kt luooo (Y)
Rumah aku empty :O P mana habeh semua manusia dalam rumah ?
ADAlaaaaa. 
Mak, female lang, and my lil broo p bukak puasa rumah tok.
Abah, male lang p bukak puasa kt tempat lain
Me ? p bukak posa dgn geng JPAM yg ohsem (:
Pehh, rm19 jaa kami makan. Lauk sedap ohhhh 
Terlioq aku mau pikiaq balik
Table kami , kami order
-ikan siakap STIM *awww
-kailan goreng ikan masin
-tomyam campur
-kerabu kaki ayam (Y) SEDAP GILOOO
Hihi teh aihh dgn zappel <3 love it
Kenyang sampai senkak aku makan

Habes makan, kami p parade :)) part paling aku suka
Aku p usha-2 jaaa, rasa nyesai p beli baju huduh tuu, mau tau dekat situ
lagi chantek ! Hahhhh, aku serbu p situ jaaa :( beli. Beli dah :/
Pakai jelaaa kann ? walaupun tak shantex :P
Tapi takpa, kekecewaan terubat !
Aku beli kasut wedges tuuuu , high gituwww.
Catwalk nt aku jalan  ;) 
Terima kasih maksuuuuuuuu :D


Kasut tu lebih kurang mcm nihhhhhhhh :D Heee
adoo discount youu 50% youuuuu
Kalau tadak discount, jgn harap i nak beli
i pakai jee selipar jepun belakang rumah tuu haa :D Heee
Happy nihh, yg nih dah dpat

Tunggu BB laa pulak
Duit pun semakin menipis. Takot kempunan BB laa aku :(

Harap aku buleh. AMIN

Saturday, August 11, 2012

Hari ini dalam sejarah (Y)

Hi awak yg saya sayangi lagi dicintai :P

HAHAHAHAHAHAHAHA
Sangat lawak okaaaay :)
Org yg aku ingat budak tuuuuuu, 
Rhupe-rhupenyeee anggota doh.
Budak tuu cousin dio. Ehem ada change dak ? (; kejip kejip matoo
I loikeee, Galokk sikit takpaa kenn ?
HAHAHA 
Hari nih aku p shooping McD n SR kat fair. OHsemm (Y)
ushaa-2 whatt ? besa kena karate ?
i'm fasting lahh. err

Okayy. Jd ke dok plan tuu aku taktau lewww
Huhu
takod akuuuuuu, Huemm :/
Kboiiiii

Friday, August 10, 2012

NIGHTMARE :/

Hi Future husband :)
*galoook ;)

Happy jugakk tapi semalam akuuu.
Semalam kann ! akuu kann ! mimpiii kan ! Hmmm :/
Akuuu mimpiiii aku tak layak p tenteraaa :(( Naknangessssssss.
Aku tak lepas ujiannn fizikallll. Ohhh :O Akuuuu takmauuu mimmmpiii tuuu
jadiii keenyaaataan :'( Aku nak jadi tenteraaaaa. Harap akuu buleh capai cita-2 akuu
Hummm :/ Mimpi tuu suruh aku berusahaaaa koot !!! 

Jade Jones :O

Hi Boifie yg beriman lagi disayangi ;)

Ahaa, sejak tengok Olimpik london nihh. Berminat pulak dengan
TAEKWANDO nihh :))))
Naseb ada kawan yg join taekwando nihh.
Buleh dia ajaq aku kann ? *winkwink*
Next year lahh aku start. Baru Ohsemmm kann.
Minat-minat-minat sangat-2 tgk Jade Jones beraksi.
Mmg terbaik atlet dari Great Britain tuuu.
Dia punya skill hebattt (:

Dia yg kaler MERAH tuuu :D Seee ? 

HahahaXD Mau buleh jd mcm diaaa 
walawehhhh. Terbaikk pak ag oiii :D 
Sapa kacau aku, hahh ! Pashianggg ...
Watchaaaakkkkkkkkkk~ 


One more, aku tak p pun class BM hari nih.


HahahaXD kan dah kenooo marohh dgn mak dah.
Alahaiiii, kwn aku ajak p dgn dia
sbb dia p dgn kereta. 
Tapi nak buat genaaaaaaaa
aku Mengantok ! then aku cakap aku sakit perut
p/s: jgn tiru aksi ini ye anak-2. Menipuuu org sangat tak cool. Act, tu alasan takmau p (Y)

Okay lahhh got too goo babyy :D
Byeee


Wednesday, August 8, 2012

Pocketrocketman :)

Hi peminat sukan tanah air :)

Act, aku nak gtau yg AzizulHasni Awang dapat number 6 
Apa ? hampa kata lekeh ??
Number 6 dlm dunia tauu.
Hang buleh kaa kayuh tera diaa ?
Dok kann ?
HAHA
Buat drama pagi-2 --'

Tahniaahhh saya ucapkan !
Anda dah buat yg terbaik utk MALAYSIA !!!!!
Kami sentiasa menyokong Team Malaysiaa

Nt kita sokong Pandelela Rinong pulakk
Harap dia buleh sumbang emas utk MALAYSIA.
Go MALAYSIA go

Go IEKA go
Hang p tidoq , esok S-E-K-O-L-A-H !
Huemm :/
KByeeee
Plan tuu menjadi gayaaaa :P

Lepchiuuuu boifie yg baik lagi kacak ;)

Tuesday, August 7, 2012

Movinggggggg :p

Hi Future Boifie yg kacak lagi baik :))
Merapu kayy !

Heee, today aku p sekolah jugak even aku tido lewat semalam.
Phewwww --' pukul 3 baru sampai rumahh COOLLLIOOO ohh.
Aku p tolong menolong membawa berkat :P
Alaaahhhh, p tolong org pejabat packing barang pindah p pejabat baru.
Haaa, bangunan sikit lawaa, tapi sunyi sunyi sunyyyii *ala-2 lagu kosong
Naseb pintu tak di kunci. Kalau dak merempat aku di kaki 5 rumahh :D HAHA
Dan masih bernasib baik sbb abh aku tak marah :D Whaaaa terharu i.
Selalu dia marah kalau balik lewat. Heee
Awesome gilaaa semalam. Walaupun org tak ramai tapi rancakk (:
Yg ada pun ;
-Tuan tajjul
-Sarjan Jo
-Paksu
-Maksuu
-Cik lan
-Abg madi
-Kak dila
-Kak leyaa
-Kak mass
-Jat
-Nijim
-Pak syed

Aku susah hati tak sangga takot kena marah. Rupanyaa tak.
Selamat aku ! THANKS ABAH
Baju sekolah pun dah siap.
Hummm :') terharuuu ! 

P sekolah awai sikit hari nih.
Baca yassin dan mengushaaaaa ;) tu dahh mmg hobi aku dari dulu lagii
habes baca yassin masuk kelas sejarah.
Huarghhhhh :O mengantok gilooo
Nak lena tak berani pulak hari nih. Sbb dia bg keja :/
Apa lagi, lawan merapu dgn Najjah leww.
Naseb adoo dia. MAu dak mati kutu den :P
Habes semua-2 tuuuuu
Aku NAK BALIKKKK la hoiii !
Bosan tau dak. Hari nih superb
kelas tambahan sastera takdak.
Mmg aku nampak jalan ke rumah laaa :) 
Gendut weyyy. Cepat laaa mai amik akuuuuuuu.
Igt aku sukaa tunggu kat sini :3

Hahh, sampai punn
Jom balik rumahh :))